Tuotteet hakusanalla viking suola (7)

Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2–4mm

Keltainen Merisuola Karkea Guérande Suola Kuiva 2–4mm

Alkuperä Keltainen merisuola: Keltainen merisuola louhitaan Ranskassa, Bretagnessa. Suola on erittäin rikas mineraaleista ja magnesiumista. Suolassa on suuria harmaita kiteitä. Vaaleanharmaa väri syntyy mineraalien imeytymisestä suolapellon savesta. Valmistusprosessi Keltainen merisuola. Louhinnan jälkeen suola kuivataan, mutta ei täysin. Suola säilyttää noin 5 % kosteutta, mikä vaikuttaa sen luonteeseen. Terveysominaisuudet Tuote ja käyttötarkoitukset: Keltainen merisuola sisältää erittäin tärkeää mineraalia, magnesiumia (koska sitä ei pestä), joka pitää verenpaineen alhaisena. Se stimuloi mahalaukun happotuotantoa. Mahahappo on välttämätöntä hyvälle ruoansulatukselle. Keltainen merisuola auttaa sinua imeyttämään vitamiineja paremmin. Varmista, että syöt päivittäin riittävästi terveellisiä rasvoja.
Magnesiumsulfaatti

Magnesiumsulfaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsulfaatin jauheena, kiteinä elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille. Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon. Elintarvikkeissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa erikoistyyppisiä käytetään jäljelle jäävän veden poistamiseen pääasiassa nestemäisistä orgaanisista materiaaleista. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Magnesiumkarbonaatti

Magnesiumkarbonaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille. Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon. Elintarvikkeissa sitä käytetään happosäätelijänä, paakkuuntumisen estäjänä ja magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamien ja emaljien tuotannossa sekä virtaushäiriöiden ehkäisyyn. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Magnesiumsitraatti

Magnesiumsitraatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena ja rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille. Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon. Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Sinkkiglukonaatti

Sinkkiglukonaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkiglukonaattia jauheena, hienona granulaattina lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaisesti ja ravintolisänä. Lääketeollisuudessa sitä käytetään sinkin puutteen hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen. CAS 4468-02-4 (vapaa w.) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Sinkkibisglycinaatti

Sinkkibisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaatteja jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisille. Bislgycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikekäytössä niitä käytetään sinkin rikastamiseen. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Magnesiumbisglycinaatti

Magnesiumbisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Bisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.